Bindweefselmassage voor het gezicht

Bindweefselmassage voor het gezicht zorgt ervoor dat rimpels en fijne lijntjes vervagen, de huid een gezonde gloed geeft en de verslapte huid versterkt. Het is de bedoeling dat we de huid zo veel mogelijk gaan liften. Deze bijzondere technieken die ik toepas worden ook wel “natuurlijke botox” genoemd. Ze helpen het collageen te stimuleren en geven de perfecte natuurlijke glow. De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht:

  • Verhoogde opname producten
  • Optimale doorbloeding
  • Verzachten van de fijne lijntjes
  • Stimulering collageen productie
  • Liftend Effect
  • Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen
  • Vermindering van vocht ophoping
  • Betere opname voor de behandeling van botox of filler

Behandeladvies voor het gezicht

Bij de bindweefselmassage die ik geef, bespreken we tijdens de intake (bij de eerste behandeling) de wensen. Ook geef ik je graag advies voor de beste huidverzorgingsroutine thuis, tussen de behandelingen door. Bindweefselmassage heeft het beste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 5 opeenvolgende weken. Deze kuur adviseren wij tweemaal per jaar te volgen voor de optimale huidconditie. 

De bindweefselmassage doet geen pijn en is een zeer aangename beleving!

Je kunt ook een losse bindweefselmassage boeken van 1 uur en 1,5 uurs behandeling. De behandeling is inclusief reiniging, peeling als voorbereidingen en eventueel epileren. Klik hier voor alle behandelingen en de bijbehorende tarieven.