In mijn salon doe ik niets liever dan mensen helpen met huidproblemen. Denk dan bijvoorbeeld aan problemen met pigment, acne, een geïrriteerde huid, het verlies van stevigheid van de huid of bijvoorbeeld rimpeltjes. Mijn passie is om echt met de huid aan de slag te gaan en de huid te zien verbeteren en dat stopt niet met alleen huidverzorging. In mijn salon bied ik dan ook verschillende behandelingen die specifieke huidproblemen verbeteren en ook blijf ik graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen om zo te kunnen blijven vernieuwen.

Ook alleen even lekker ontspannen en een moment voor jezelf creëren kan heel belangrijk zijn. Mijn streven is dan ook om een behandeling met een echt wellness gevoel aan te kunnen bieden. Daarbij heeft iedereen zijn eigen wensen. Ik probeer dan ook steeds mijn behandeling aan te laten sluiten bij persoonlijke voorkeuren en wensen.

‘Waarom natuurlijke huidverzorging?

Producten voor huidverzorging worden door de huid opgenomen en zijn dus voeding voor de huid. Maar wat als je producten voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen? En weet jij wat er eigenlijk in jouw producten zit? De zoektocht naar goede producten voor huidverzorging met gezonde en goede ingrediënten kan heel ingewikkeld worden als je de helft van de termen op de ingrediëntenlijst van producten niet begrijpt. Net als bij bij voeding geldt ook hier dat alleen door de juiste ingrediënten gezondheid en schoonheid van de huid kan worden bereikt.

Wat kun je van mij als huidspecialist verwachten?

Ik wil je graag begeleiden en ondersteunen door samen te kijken naar je huidige huidconditie. Samen maken we een analyse van je huid en kijken wat er nodig is. En daarnaast kijken we naar je wensen en idealen. Ik ga je vervolgens helpen dit stap-voor-stap te realiseren. Op naar een gezonde en mooie huid!

Linda