Omdat ik geloof dat uiterlijke schoonheid in verbinding staat met innerlijk welzijn heb ik ervoor gekozen om in de salon Skin by Lin te werken met de natuurlijke cosmetica van Lakshmi. Een holistische benadering van schoonheid, huidverbetering en wellness, waarbij de mens als geheel wordt behandeld, met als resultaat een glanzende uitstraling en innerlijke rust. De producten van Lakshmi zijn ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het verre oosten en gebaseerd op de duizenden jaren oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. Deze Ayurvedische kennis wordt in de producten van Lakshmi gecombineerd met inzichten uit de naturopathie (natuurgeneeskunde) en de aromatherapie. Lakshmi is inmiddels marktleider en te vinden in de mooiste spa en wellness hotels in Italie. En nu dus ook in Kapelle-Biezelinge.

Lakshmi is een huidverbetering en wellness in een. De producten van Lakshmi zijn zuiver natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten, bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij.Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen. De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere, ontspannen uitstraling.

Behandelingen met Lakshmi zijn meer dan een schoonheidsbehandeling alleen. Door aromatherapie en de drukpuntmassages wordt u ook innerlijk in balans gebracht. 

Lakshmi kijkt niet alleen naar de zichtbare problemen, maar ook naar de dieperliggende oorzaak. Dankzij aromatherapie en naturopathie zijn de Lakshmi-behandelingen in staat om de drie Dosha’s in balans te brengen en de verhoudingen in ieders persoonlijke constitutie te herstellen.

De producten van Lakshmi bevatten geen: PEG’s siliconen, Acrylaten, EDTA,BHT,BHA,PPG, organische halogeenverbindingen, propyleenglycol, parabenen, en isomethylisothiazolinone, vaseline,

sodium lauryl sulphate, synthetische kleurstoffen, ingrediënten van dierlijke oorsprong, chemische conserveermiddelen.

Klik hier voor alle Lakshmi behandelingen en de bijbehorende tarieven.